Selaginella lepidophylla

06.10.2015 07:28

Zázrak z říše rostlin plavuň Selaginella lepidophylla, také se nazývá vraneček, Růže z Jericha, Dino plant a “pouštní běžec“

Tato podivuhodná rostlina putuje poháněná silnými větry jako vyschlé klubíčko po pouštích až do doby, kdy nalezne vlhké místo, kde může zapustit kořeny a rozvinout se, načerpat sílu a pustit semínka. Když místo vyschne, plavuň se opět stočí do klubíčka a cestuje dál. Tento proces „úmrtí“ a „zmrtvýchvstání“ rostliny se stále opakuje na Zemi již po milióny let.
Prostřednictvím našeho e-shopu na adrese   www.akvar.eshop-zdarma.cz   máte nyní všichni jedinečnou možnost si zakoupit tento přírodní zázrak ukázky síly přežití rostlin v nehostinných podmínkách, kde běžně panují extrémní teploty z rozmezí +90°C na slunci až -40°C v noci. Na svém stole můžete návštěvy omračovat tím, že během několika minut přivedete jako zázrakem mrtvou rostlinu k růstu a znovu zpět do klidového stavu. To se vše odehrává před Vašimi zraky jako fascinující div a zázrak divotvorné plavuně, která snese i to nejhorší zacházení při skladování a přepravě kamkoliv na světě.

Rostlina se prodává na exotických trzích jako velmi účinné diuretikum a v rituálech woodoo je uspěšně užívána k získání lásky, štěstí a peněz.

Selaginella lepidophylla -
cms.akvar.webnode.cz/products/selaginella-lepidophylla-/

 

Takto Vám zázračná rostlina poroste přímo před očima viz video:   www.youtube.com/watch?v=Nd4XpqMpN-Y&feature=related

Zpět